Servicii

de Cristina Stoica

In cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Margareta Toma pe care il detin din anul 2014 sub numarul de inregistrare 10B5235, ofer servicii de psihoterapie individuala, de cuplu si familie in orientarea centrata pe persoana. Fac evaluare si consiliere psihologica a copiilor, adolescentilor si a familiilor acestora.

Psihoterapie

Consiliere psihologica/Psihoterapie individuala– 120ron/sedinta – 50 min

Consiliere psihologica/Psihoterapie de cuplu si familie – 200ron/sedinta -90 min

Psihoterapia prin skype doar individual

Consiliere psihologica/Psihoterapie individuala– 120ron/sedinta – 50 min

Evaluare si psihologie clinica

Evaluarea centrata si amanuntita pe ADHD si tulburarile de relationale, care apar in randul copiilor si tinerilor- CONNERS 3
Limitele de varstă: 6-18 ani (evaluare parinte si profesor); 8-18 ani (autoevaluare)

La CONNERS 3 pretul variaza intre 100-280ron/testare, in functie de ce este nevoie sa aplic persoanei respective.

Evaluare Anxietate la copii 8-19 ani MASC – 100 RON
Evaluare psihologica MMSE+GAFS – 100 RON
Evaluare nivel IQ+GAFS – 100 RON
Evaluare Stres Posttraumatic SCID conform DSM IV – 70 RON
Evaluare a deteriorarii cognitive MMSE – 70 RON
Evaluare nivel de inteligenta copii si adulti (IQ) – 70 RON
Evaluare psihologica MMSE+GAFS+IQ sau alte combinatii de teste – 150-200 ron/pachet evaluare.
Evaluare psihologica

Testul Mini Mental State Examinațion – MMSE
Testul cesului
Probele Rey’s
Matricile Progresiv Standard-Raven
Testul Persoanei
Testul Arborelui
Testul Familiei

Pentru orice evaluare se eliberează un raport psihologic/ document parafat, ștampilat, datat și semnat.

​”Intr-o zi banala de muncă, din urma cu 5 ani, am constientizat brusc ca “nu sunt bine”. Nu reuseam sa mai inving oboseala, nu mai gaseam nimic care sa ma bucure, nici macar meseria, aleasa din pasiune, nu mai era o sursa de multumire. Totul devenise gri si anost. In plus, atacurile de panica se inmulteau de la o zi la alta, si nimic din ce faceam ca sa le depasesc nu parea sa aiba efect.

​Incercasem de cateva ori in anii dinainte psihoterapia, ca solutie pentru o relatie care nu functiona, insa nu reusisem sa “rezonez” cu niciunul dintre terapeutii carora le calcasem pragul.

​Am ales totusi aceeasi solutie, si astfel am cunoscut-o pe Marga.

​Desi eu alesesem acest “drum”, la inceput nu am fost un “pacient” tocmai comod si nici prea serios. Si asta pentru ca atunci credeam ca “solutia miraculoasa” trebuie sa vina dinafara, de la cea care era in fata mea, si care, ma asteptam eu, sa aiba toate raspunsurile dorite de mine.

​Cumva insa, omul din fata mea, care ma asculta cu rabdare de fiecare data, a vazut ceea ce nici eu insami nu vedeam, si stand langa mine si cu mine, a reusit sa ma faca sa descopar ca “solutia miraculoasa” a fost tot timpul inauntrul meu si ca eu detin raspunsurile la toate intrebarile, chiar si la unele de care nu eram constienta.

​Dupa tot acest timp simt ca am reusit sa incep sa ma descopar pe mine, si nu pot decat sa-i multumesc lui Marga pentru toata rabdarea, intelegerea si profesionalismul ei, pentru sensibilitatea si atentia cu care m-a ascultat intotdeauna.

​Si pentru ca drumul pe care am pornit continua, ma bucur ca am un “indrumator” de nadejde, care ma ajuta sa aflu atatea lucruri noi despre mine.”

Clienta – FC


”Terapia de cuplu alaturi de Marga a fost una dintre cele mai revelatoare si de impact experiente de care relatia noastra avea nevoie.
E dificil sa faci fata fricilor, sa recunosti greseli, sa descoperi lucruri care dor. Marga ne-a ajutat in acest proces si a facut lucrurile mai simple, mai usor de inteles si de acceptat.
Marga este un terapeut onest si cald pe care l-am recomanda oricui, fie ca e vorba de terapie individuala sau de cuplu. Multumita ei, noi am reusit sa ne cunoastem, sa ne ascultam unul pe altul si sa ne vedem diferit.
Ne-a ajutat sa ne maturizam relatia si sa depasim un moment in care singuri nu reuseam sa mai gasim solutii pentru problemele cu care ne confruntam.”

Cuplu – D si L

Acest site foloseste cookie-uri. Prin continuarea navigarii, esti de acord cu folosirea acestora. Accept Detalii

Politica de cookies